Fun

Stoer op de E-Chopper, Fatbike of de Fatmax E-step freewheelen door de omgeving

Met je vrienden, collega’s of familie. Wij zorgen voor het gaafste uitje. Met onze elektrisch aangedreven stoere E-choppers, Fatbikes en/of E-Steps heb je een geweldige tour! Lekker cruisen langs het strand, het Markermeer, afgewisseld met leuke stops onderweg. Kids mee? Dat kan gewoon op de E-Chopper. We vertellen je alle ins en outs en laten je de mooiste hightlights van de omgeving zien. Tijd om te vertrekken voor een van deze onvergetelijke tours!

Bij het reserveren maak je de keuze voor de apparaten. Wil je alleen e-choppers of fatmaxen, wil je fatbikes en choppers? Wil je van alles wat om onderweg met elkaar te ruilen? Kan allemaal.

 

PHOTO-2020-11-29-15-05-52

De Koggenroute

De Koggenroute is een afwisselende rit door De Beemster en de West-Friese Wester-Koggen.    Met wijdse vergezichten over landerijen, bollenvelden, het Markermeer en het IJsselmeer. We starten in Hoorn en hierna volgen al snel pittoreske plaatsjes zoals De Rijp, Graft, Opperdoes, Schellinkhout.

De Gouden Eeuw Tour

Met deze tour nemen we je mee door de 17e eeuw van Hoorn en omstreken. We rijden door Hoorn en langs het Markermeer en door het pittoreske achterland.

Markante kerktorens en eeuwenoude stolpboerderijen, kortom het hart van West-Friesland wat al eeuwenlang klopt met de geschiedenis van de 17e eeuw.

We eindigen op de plek waar het in Hoorn allemaal begon: De Roode Steen.

 

Enkhuizen
ontdek-volendam-tijdens-een-dagje-uit-of-weekendje-weg-2560x1100

Tour naar Volendam

De rit vanaf Hoorn naar Edam en Volendam en terug via Warder en Schardam, is een prachtige tocht van ongeveer 40 kilometer. Je rijdt langs gezellige dorpen en steden en het mooie landschap van gemeente Waterland. Onderweg kun je genieten van het uitzicht op het Markermeer en de vele bezienswaardigheden die deze regio te bieden heeft.